Zelf veranderen

“If you change the way you look at things, the things you look at change”

(Als je de manier waarop je naar de dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt)

Wayne Dyer

Vergroot je verandervaardigheid

Gefeliciteerd. Je hebt de volgende stap genomen op weg naar het (verder) ontwikkelen van je verandervaardigheid. Waarom zou jij verandervaardiger willen worden? Daar zijn heel veel redenen voor te bedenken. Om er een paar te noemen:

  • Je wilt de regie over jouw leven in handen nemen. Je wilt groeien, leren, werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
  • Je herkent negatieve patronen in je gedrag of in je leven, of je bereikt niet de resultaten die je voor ogen hebt. Bijvoorbeeld op gebied van vitaliteit/gezondheid, in de liefde of op je werk.
  • Je verliest je baan, door een reorganisatie, of door de COVID-19 crisis. Dat zet je wereld op zijn kop en geeft veel stress. Je wilt jezelf herpakken, zodat je weer verder kunt.
  • Je hebt te maken met een ingrijpende verandering in je privé-leven, bijvoorbeeld door verlies van een dierbare. Je wilt kunnen omgaan met die situatie.
  • Je bent niet happy, hebt last van stress of werkdruk en wilt meer balans en rust in je leven brengen.
  • Je bent een leider en je ziet de noodzaak voor verandering in je team of organisatie. Je loopt tegen weerstand aan die verandering belemmert. Meer informatie hierover vind je onder Samen veranderen, verderop op deze website.

Als jouw coach help ik je om bij jezelf jouw verandervaardigheid te ontdekken en te vergroten, zodat je snel jouw meest urgente vraag of probleem kunt oplossen. Al doende leer je hoe je sterk in je schoenen staat en je verandervaardigheid altijd paraat hebt, wat er ook op je pad komt.

We leven in een tijd van onontkoombare, grote veranderingen. Hoe ga jij daarmee om?
Als je de verandering leert omarmen, wordt hij je vriend.
Als je een verander-gewoontedier wordt, wordt veranderen gewoon.
Previous slide
Next slide

Werkwijze

Als je contact met mij opneemt maken we een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen elkaar daarvoor persoonlijk ontmoeten of een online afspraak maken.

Als wij beiden denken dat ik voor jou de juiste coach ben op dit moment, spreken we een passend coachtraject af.

Er vinden zoveel coachgesprekken plaats als nodig is voor jouw vraag. Ik werk uitsluitend op basis van maatwerk. We bepalen samen de intensiteit en duur van jouw traject.

Na elk coachgesprek krijg je een voor jou toepasselijke reflectie-opdracht, die je helpt in je ontwikkelproces. We komen in een volgend gesprek steeds terug op die opdracht en wat het je heeft opgeleverd.

Coaching opties

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs & downloads

Fotocredits:

De afbeeldingen die ik heb gebruikt voor deze website zijn rechtenvrije foto’s van Pixabay.
Mijn hartelijke dank aan de artiesten die deze prachtige foto’s beschikbaar hebben gesteld.
Wilt u meer mooie foto’s van getalenteerde fotografen zien, kijk dan op Pixabay.

Scroll naar boven